Kronika Prestiżowa
Prestiż magazyn szczeciński
(16)

Pudel zaryczał

Pod Błękitnym Pudlem to nowe miejsce na kulinarnej mapie Szczecina. Lokal mieści się nieopodal Teatru Polskiego w poniemieckiej kamienicy. Nazwa oddaje klimat wnętrza – wzorzyste tapety o intensywnych kolorach, kryształowe i kolorowe (!) żyrandole, oryginalne stoły – czynią niewątpliwie to miejsce jednym z ciekawszych wyszynków w Szczecinie.

Właścicielki restauracji: Magdalena Stankiewicz (na co dzień prezenterka TVP Szczecin) i Monika Gogolin postawiły na wykwintną kuchnię międzynarodową. Wystarczy wspomnieć, że szefem kuchni jest Argentyńczyk. Już w pierwszym dniu działalności w restauracji zjawiło się wielu gości, szczególnie chętnie zaglądają tam dziennikarze. Oczywiście nie zabrakło też „Prestiżu”!

Pozostałe kroniki
Prestiż magazyn szczeciński
(16)