Nowości w Słodach

Słody Multitap&Bistro może pochwalić się aż 15 kranami z alkoholem. Zjemy tutaj pyszne burgery, które uchodzą za jedne z najlepszych w Szczecinie. – Mamy też jedzenie wędzone oraz wege – opowiada Tomasz Skrocki, właściciel lokalu. – Warto przyjść i skosztować naszych specjałów. Można to zrobić przy muzyce na żywo, czy nawet stand-upach.

Autor

Andrzej Kus

W sieci trudno znaleźć negatywne opinie na temat lokalu Słody Multitap&Bistro. W czym tkwi jego sukces?

Brak negatywnych opinii bardzo nas cieszy, ale również dodatkowo mobilizuje. Do każdego wyzwania podchodzimy z sercem. Nie boimy się pracy. Ze swoich podróży przywozimy inspiracje, które można poczuć i dostrzec w naszym lokalu. Nasi pracownicy starają się indywidualnie podejść do każdego gościa. Z przyjemnością doradzają i opowiadają o aktualnej ofercie lokalu, dzięki czemu nasi goście chętnie do nas wracają.

Ogromnym plusem, według klientów, jest bardzo duży wybór piwa. Jesteście największym multitapem w Szczecinie. Ile macie kranów i jakie gatunki można u was znaleźć?

Mamy 15 kranów, na jednym zawsze znajduje się prosecco. Nasze piwa zadowolą nawet najbardziej wymagających gości. Stałe pozycje to pils i lager. Miłośnicy zarówno pszenicy, jak i Indian Pale Ale, czy ciemnych lub kwaśnych piw zawsze znajdą coś dla siebie. Rzadko pojawiają się te same pozycje. Stawiamy na różnorodność i chcemy, aby nasza oferta zawsze była dla gości ciekawa. Posiadamy piwa kraftowe od najlepszych browarów rzemieślniczych z Polski, nieobce nam są też światowe marki. Aktualną ofertę można zawsze sprawdzić na www.ontap.pl, a na miejscu skusić się na zestaw testowy składający się z trzech wybranych piw.

Do piwa można zamówić jedzenie, w tym jedne z najlepszych burgerów w mieście. 

Nasze burgery to solidna porcja pysznej wołowiny od Specjały u Szymona, do tego wypiekana na miejscu bułka, autorski sos i chrupiące warzywa. Ta kombinacja to gwarancja pysznego jedzenia. Wegetarianom proponujemy burgera Beyond Meat: jest to znakomity zamiennik mięsa, który dostępny jest tylko u nas. Przykładamy dużą wagę do jakości naszych dań, wybieramy świeże, lokalne produkty i nie ograniczamy też kreatywności naszej kucharskiej ekipy.

Macie również jedzenie wędzone oraz wege. 

Wędzenie mięs i ryb pozwala nam na serwowanie klasycznych dań w ciekawej odsłonie. Żebro wołowe, domowe kiełbasy i wędliny, pastrami do kanapki Reuben to tylko parę propozycji dla wielbicieli mięs. Dla tych, którzy preferują coś lżejszego polecamy łososia jurajskiego w postaci tatara lub w wersji z makaronem. Sami robimy paprykarz, który wchodzi w skład przystawki: zestawu trzech past. Poza tym
w menu znajdują się takie pozycje jak kanapka Pulled Pork, czy sałatka z szynką parmeńską. Wspomniane wcześniej burgery wege z pewnością znajdą swoich amatorów. Oprócz nich w ofercie mamy sałatkę z serem halloumi czy pyszne frytki. Jesteśmy pewni, że wegetarianie nie wyjdą od nas głodni. 

Ostatnio można zaobserwować u was pewne zmiany. 

Czerwony Ratusz, w którym się mieścimy przechodzi właśnie remont. My również pokusiliśmy się o drobne zmiany: odświeżone wnętrze, urozmaicone menu, promocję lokalu, ciekawe wydarzenia. Chcemy rozpowszechniać ideę multitapu i dać się lepiej poznać szerszemu gronu.

Słody to nie tylko doskonałe piwo i jedzenie, ale również mnóstwo różnych imprez. Można przy piwie pośmiać się przy stand-upie, można obejrzeć mecze piłki nożnej itp. Co nas czeka w najbliższych tygodniach oraz miesiącach?

Regularne koncerty muzyki na żywo, kranoprzyjęcia z udziałem piwowarów, inauguracja sezonu jesień/zima, wkładki do menu, stand-upy: będzie się działo! Zaglądajcie na Facebook Słodów i przeglądajcie nasze najnowsze promocje i wydarzenia.

 
10( 131)
Październik'19
gajda