Wiosna, wiosna, ach to Ty… śpiewał Marek Grechuta, którego nawiasem mówiąc, bardzo lubię. Dzisiaj w moim wstępniaku nie będzie intelektualnie. Będzie za to radośnie i nieco infantylnie, jak na porę roku przystało.  

Wiosna, to szaleństwo barw smaków i zapachów. I taki jest także kwietniowy Prestiż. Pełen smakowitych potraw, kolorowej mody i pięknych zdjęć. Smaki wypełniają całe dziesięć stron kulinarnych Prestiżu.  Począwszy od duetu Eintopf, który przygotował tym razem słodycze (Dolce Vita!), poprzez kuchnię śródziemnomorską, japońską, rdzenną szczecińską, a kończąc na ręcznie robionych, pachnących wędlinach.

Nadszedł czas, kiedy chowamy do szafy zimową garderobę, dlatego sporą część Prestiżu poświęcamy modzie. Pojawiają się takie marki, jak: Max Mara, Furla, Patrizia Pepe, Liu Jo i Just Cavalli. W co będziemy się ubierać w nadchodzącym sezonie? Zapraszam na nasze modowe strony.

Na okładce, w wiosennym duchu Joanna Prykowska, która w obiektywie Panny Lu wygląda kwitnąco. Dla przypomnienia Joanna, to szczecinianka, piosenkarka, autorka tekstów. Wielką karierę zrobiła, jako frontmenka zespołu Firebirds. Potem... znikała, by wielokrotnie powracać, zaskakiwać i przede wszystkim czarować głosem. Dobra wiadomość dla jej fanów. Niebawem ukaże się nowa płyta Joanny.

Cały czas się rozwijamy. Dlatego miło nam poinformować, że uruchomiliśmy na naszej stronie Prestiż TV. Dzięki „prestiżowej telewizji” pokażemy Wam relacje z różnych wydarzeń, w których uczestniczymy bądź, które organizujemy. Jesteśmy tam, gdzie się coś dzieje interesującego, na imprezach kulturalnych, wydarzeniach sportowych i spotkaniach biznesowych. Nad wszystkim panuje nasz człowiek Przemek Gołyński. Bądźcie czujni. 

Izabela Magiera

 

Prestiż  
Kwiecień 2015