Kronika Prestiżowa
Shanghai na Podzamczu
Aneta Dolega
Jedyny w Polsce specjalny piec do pieczenia kaczek, pięciu chińskich kucharzy z praktyką w topowych lokalach Azji i składniki potraw sprowadzane z różnych zakątków Europy. Restauracja Shanghai otworzyła swoje podwoje na szczecińskim Podzamczu i w ten sposób dołączyła do sieci Exotic Restaurants. Na otwarciu nie zabrakło znakomitych gości, specjalnego menu chińskimi potrawami i muzyki, o którą zadbał pianista i kompozytor Krzysztof Baranowski oraz Dj Jazzek. Po kolacji gości do domów rozwoziły limuzyny z Lexus Szczecin Kozłowski.

foto:
Dagna Drążkowska-Majchrowicz
Dariusz Staszewski (wiceprezes ZIIG), prawnik Anna Oszczęda

foto:
Dagna Drążkowska-Majchrowicz
Marta Szuster z mężem

foto:
Dagna Drążkowska-Majchrowicz
Właściciel Exotic Restaurants Mariusz Łuszczewski i Krystyna Cumanis

foto:
Dagna Drążkowska-Majchrowicz
Na pierwszym planie Krzysztof Baranowski z tyłu DJ Jazzek

foto:
Dagna Drążkowska-Majchrowicz
Shanghai w całej okazałości