Eintopf zaprasza do świątecznego stołu

Święta Bożego Narodzenia, to czas kiedy zwalniamy obroty, zatrzymujemy się, odpoczywamy. W gronie najbliższych osób siadamy do stołu i oddajemy się kulinarnym przyjemnościom. Świąteczny stół ugina się od tych smacznych cudowności. Jednak nie samym karpiem i czerwonym barszczem człowiek żyje. Na stole może być jednocześnie prosto i wykwintnie, zdecydowanie i smacznie.

Autor

Prestiż

Eintopf to potrawa jednogarnkowa. W tym garze siedzi gotujące małżeństwo – Justyna i Daniel Hof, mocno przyprawione pasją do kuchni i gotowania. Na co dzień prowadzą kulinarnego bloga na łamach którego dzielą się przepisami swoich dziadków, rodziców, znajomych, ulubionych kucharzy i wreszcie autorskimi pomysłami wprost z podniebienia. Dla nas będą gotować co miesiąc, udowadniając, że wszędzie dobrze, ale w domu smakuje najlepiej.

 
 

Prestiż  
Grudzień 2014