Wszędzie tam, gdzie prestiż...
Kulinarne podroże po Szczecinie
Ten lokal działa dopiero od czterech miesięcy.
Szybkimi krokami zbliżają się Święta Wielkanocne. W tym okresie często otrzymujemy pytanie, jaki trunek będzie odpowiednim na stół.
Nowe smaki, spotkania przy stole – najsmaczniejsza impreza roku czyli Restaurant Week potrwa jeszcze do 3 października.
Kiedy myślimy o włoskiej kuchni pierwsze co nam przychodzi do głowy to pizza i makaron. Nie jest to oczywiście błędne skojarzenie, gdyż świat nie istniałby bez tych dwóch potraw.
Jednym z haseł, które widnieją na etykiecie Poshe jest „your own bartender” – twój własny barman. Kim jest i co robi barman? Oczywiście, miksuje pyszne i wymyślne koktajle. Ale jego praca to dużo więcej.
Iwona Szulc to słowiańska dusza i włoski temperament. Od zawsze pasjonowała ją kuchnia szczególnie ta włoska.
Zielone Patio – restauracja w biurowcu Posejdon – otworzyła swoje podwoje dla klientów.
Nie ma chyba koktajlu bardziej kojarzącego się z latem, słońcem i relaksem niż pyszne, zimne, miętowe orzeźwiające mojito.
JBB Bałdyga to znane i lubiane smaki, które goszczą na naszych stołach.
Znana szczecińska sieć gastronomiczna Exotic Restaurants (restauracje: Bombay, Buddha Thai & Fusion Restaurant, Tokyo Sushi’n’Grill, Bollywood Street Food Szczecin i Shanghai Chinese Restaurant) po pandemii wróciła w wielkim stylu.